Jousto Lasku ja Osamaksu e-commerce messuilla Helsingin messukeskuksessa 25.-26.2.2015

Rekisteröidy maksutta verkkokaupan ja myymälän ammattitapahtumaan!

Helmikuun 25. ja 26. päivä Helsingin Messukeskukseen avautuu kattava ammattitapahtuma, kun e-commerce, Myymälä ja FastFood & Café & Ravintola -ammattitapahtumakokonaisuudet täyttävät hallit yli 300 yrityksen ja kuuden seminaarilavan 50 puheenvuoron avulla.

Tule katsomaan tämän päivän ratkaisut, huomisen trendit ja tulevaisuuden menestystekijät sekä tapaamaan alan ammattilaisia, verkostoitumaan uusien ja nykyisten toimittajien kanssa sekä nauttimaan kattavasta seminaariohjelmasta.

Jouston messuosasto sijaitsee osastolla 5f13

Poimi parhaat palat samaan aikaa järjestettävistä tapahtumista ja rekisteröidy maksutta vierailijaksi linkin kautta ja saat sähköpostiisi rintakorttisi, joka toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan.

Rekisteröidy tapahtumaan ilmaiseksi tästä.

e-commerce Helsinki 2015 kaksipäiväisessä tapahtumassa perehdytään verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin verkkoliiketoiminnassa. Paikan päällä näytteilleasettajat esittelevät uutuuksia, inspiraatiota ja ratkaisuja - jo neljättä kertaa!

Fastfood & Café & Ravintola tuo jo neljättä kertaa pikaruoka-, kahvila- ja ravintolamaailman kattavan kokonaisuuden Myymälän alakertaan. Myymälän vieraana vierailet myös maksutta tässä tapahtumassa!

Lisätietoa messujen ohjelmasta löydät täältä

Tervetuloa messuille ja tapaamaan Jouston väkeä!

Jousto.com

Takaisin blogiin »