Jousto integroitu ProsperCart verkkokauppa-alustaan

Nyt myös ProsperCart alustan verkkokaupat voivat tehdä suoran sopimuksen Jouston kanssa. Suoran sopimuksen ja integraation etuja verkkokauppiaalle ovat:

Täysin maksuton palvelu (ei aloitus-, kuukausi- tai transaktiomaksua)
Tilitykset kerran viikossa tai sopimuksen mukaan
Alkaen hinta tuotteen yhteyteen maksettauessa Joustolla
Ei kilpailukieltorajoituksia
Sopimus voimassa toistaiseksi

Tamperelainen ProsperCart on kymmenvuotias suomalainen verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Yrityksellä on pitkä kokemus verkkokaupoista ja viime vuodet ProsperCart on keskittynyt täysin oman verkkokauppaohjelmistonsa kehittämiseen ja myymiseen. ProsperCart pyöritti omaa menestyksekästä verkkokauppaansa useamman vuoden ajan, joten ProsperCart® verkkokauppaohjelmistoon on ammennettu paljon kokemuksen tuomaa tietotaitoa. Ohjelmistoa on varsin intuitiivista käyttää. Päivittäiset rutiinit hoituvat muutamalla napin painalluksella, tuotteita voi hallita massatoimintoina, kauppaa on helppo kehittää ja kehitystä on helppo seurata. ProsperCart on nimenomaisesti suunniteltu auttamaan myynnin kasvattamisessa ja siinä on lisäksi kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat työkalut varastonhallinnasta ostotilaus- ja kassajärjestelmään.

ProsperCart on ammattimainen ja analyyttinen ratkaisu verkkoliiketoimintaan ja laajeneerajattomasti asiakkaan tarpeiden mukaan. ProsperCart on täysin räätälöitävissä oleva ohjelmisto niin ulkoasun kuin toiminnallisuuksien osalta ja se on yhdistettävissä muihin järjestelmiin helposti. Ohjelmiston räätälöinti on poikkeuksellisen nopeaa ja edullistakin, koska ohjelmisto on täysin omaa tuotantoa, eikä ProsperCart ole riippuvainen muista toimittajista tai osapuolista.

ProsperCart tarjoaa myös konsultointia verkkokaupan perustamiseen, kehittämiseen ja hakukoneoptimointiin, sekä koulutustilaisuuksia suuremmallekin kuulijakunnalle.

Referenssejä ProsperCartista löydät täältä.

Myyntipäällikkö Ville Turkinen ja tj. Vesa Nippala ProsperCartilta sekä myynti- ja kehittämispäällikkö Heidi Mäkinen Joustolta ProsperCart 10 v. juhla- ja 2.0 version lanseeraustilaisuudessa Tampereella 29.9.2014.

Takaisin blogiin »