Tule mukaan luomaan menestystä Jousto-tiimiin

Jousto on DFC Nordic Oyj:n kehittämä maksutapa, jolla kuluttaja-asiakkaat maksavat ostoksensa kätevästi Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Jousto on kauppiaalle täysin maksuton ja palvelu on tällä hetkellä käytössä yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa ja myymälässä. Jousto on integroitu myös usean suomalaisen maksunvälittäjän maksujärjestelmiin.

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja haemme kasvavaan joukkoomme motivoitunutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ B2B-myyntiin

Tehtävässäsi huolehdit ensisijaisesti uusasiakashankinnasta. Työsi on ratkaisukeskeistä ja sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua ja kykyä kartoittaa verkkokauppiaiden maksutapoja ja järjestelmiä. Tukenasi ovat laadukkaat nykyaikaiset tietotekniset ratkaisut sekä osaava henkilöstömme. Etsimme ennakkoluulotonta, innokasta ja tuloshakuista myyjää, joka kykenee itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.Etsimällämme henkilöllä tulee olla ainakin seuraavat ominaisuudet:

- Sinulla on kaupallinen koulutus ja kokemusta B-to-B myynnistä
- Olet aktiivinen ja positiivinen
- Olet oma-aloitteinen tuloksentekijä, joka haluaa tarjota verkkokauppiaille ratkaisuja
- Haluat saavuttaa ja ylittää asetetut tavoitteet
- Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja vaihtelevan työn kansainvälisessä yrityksessämme sekä kannustavan tulokseen perustuvan palkkauksen. Työpisteesi sijaitsee joko Turun tai Helsingin toimistollamme. Työsuhde on vakituinen.

Suomalaisen DFC Nordic Oyj -konsernin emoyhtiö on yhdysvaltalainen DFC Global Corporation, joka on noteerattu Nasdaq:ssa (NASDAQ: DLLR) vuodesta 2005 alkaen. DFC toimii yhdeksässä maassa, 1400 toimipistettä ja yhteensä n. 5000 työntekijää ks. www.dfcglobalcorp.com. Työllistämme tällä hetkellä noin 75 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Lisätietoja tehtävistä antaa Heidi Mäkinen p. 040 681 4414 mielellään ma-ti 10.3.- 11.3. klo 9-16 tai to 13.3. klo 13-15. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@dfcnordic.fi viimeistään 23.3.2014.

Takaisin blogiin »