Jouston ostokokemus uudistuu – parempi myyntikonversio ja sujuvampi asiakaskokemus

Jouston uudistettu maksupalvelu tekee ostamisesta entistä sujuvampaa ja helpompaa. Uudistuksessa olemme panostaneet erityisesti mobiilikäytettävyyteen sekä sujuvaan palaavan asiakkaan tunnistamiseen kertakäyttöisen PIN-koodin avulla. Uudistuksen tavoitteena on parantaa ostokonversiota ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. Otamme uuden Jouston maksupalvelun käyttöön kaikilla asiakkaillamme kuluvan vuoden loppuun mennessä. Verkkokauppiaalta uudistus ei vaadi toimenpiteitä tai muutoksia.

Me Joustolla olemme pitäneet kiinni asiakkaan vahvasta tunnistautumisesta ja teemme niin myös jatkossa, sillä verkko-ostamisen täytyy olla turvallista. Lisäksi ensi vuonna voimaan tuleva maksulaki edellyttää vahvaa tunnistautumista, johon haluamme valmistautua ajoissa.  

Uudistuksen myötä asiakkaan ostokokemus nousee uudelle tasolle ja Joustolla ostamisesta tulee entistä helpompaa ja nopeampaa. Erityisesti asiakkaat, jotka olemme kertaalleen tunnistaneet, tekevät ostoksia todella vaivattomasti kertakäyttöisen PIN-koodin avulla ilman erillisen salasanan muistamista tai vahvaa tunnistautumista. Jatkossa Joustolla on entistä tyytyväisempiä asiakkaita, joista yhä useampi vie maksutapahtuman loppuun asti.  

Näin Jouston uudistettu palvelu toimii – ostamisen 3 vaihetta

1 Valitse maksutapa ja -suunnitelma

Asiakas saapuu Jouston sivuille suorittamaan maksun. Hän valitsee maksutavaksi laskun tai osamaksun. Osamaksun valitessaan hän valitsee maksuerien suuruuden sekä maksuajan pituuden. Laskun valitessaan hän valitsee sähköpostilaskun tai paperilaskun. Jatkossa osamaksun laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostilaskuina.

jousto osamaksu

2 Tunnistaudu

Asiakkaalta kysytään postinumeroa sekä puhelinnumeroa, jotka annettuaan hän saa tekstiviestillä vahvistuskoodin. Vahvistuskoodi nousee puhelimen näytölle niin, että maksuikkunasta ei tarvitse poistua, eikä maksaminen keskeydy. Jos asiakas on tehnyt ostoja Joustolla aikaisemmin ja tunnistamme hänet, tarkastamme automaattisesti asiakkaan maksukyvyn. Jos asiakas tekee ostoksia Joustolla ensimmäistä kertaa, tai ei halua käyttää puhelintaan vahvistuskoodin vastaanottamiseen, tekee hän ensin vahvan tunnistautumisen, jonka jälkeen teemme automaattisen maksukyvyn tarkastuksen.

jousto osamaksu ja lasku 

3 Vahvista maksu  

Kun asiakas on tunnistettu ja maksukyky varmistettu, vahvistaa hän maksun, jolloin ostos kirjautuu verkkokauppiaalle.

jousto lasku ja osamaksu

Miltä tämä sinusta vaikuttaa – helppoa, eikö vain! 

Mikäli haluat kokeilla Joustoa omassa verkkokaupassasi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. 

Takaisin blogiin »