Jo yli 4000 verkkokauppaa tarjoaa Joustoa.
Tässä neljä hyvää syytä liittyä joukkoon!

Jousto on kauppiaalle riskitön ja vaivaton tapa kasvattaa myyntiä.

Jousto on kauppiaalle täysin maksuton palvelu, hyvä lisä verkkokaupan maksutapoihin vailla kuukausimaksuja tai muitakaan kuluja. Kannamme puolestasi luottotappioriskin ja saat täysimääräisen tilityksen heti, osamaksuerien määrästä riippumatta. Kauppiastilitykset maksetaan kerran viikossa tai sopimuksen mukaan. Vahvalla tunnistautumisella voit postittaa tilaukset kuluttajan haluamaan osoitteeseen: kotiin, töihin, mökille tai mihin tahansa pakettiautomaattiin. Joustoa voidaan käyttää myös aineettomien palveluiden maksamiseen ja se on mahdollista tuoda osaksi kivijalkamyymälän maksutapoja. Me Joustolla huolehdimme puolestasi kuluttaja-asiakkaden laskutuksen, heidän valitsemallaan tavalla.

Joustolla teet tyytyväisiä asiakkaita.

Jousto Laskun avulla tarjoat kuluttajalle 14 vrk maksuaikaa, loppusummasta riippumatta. Laskulle tuleva laskutuslisä on 4,90€.  Lisäksi asiakkaasi voi valita 1-24 kk:n Jousto Osamaksun, jossa kuukausittainen nimelliskorko on 2,42 % ja laskutuslisä 4,90 €. Kivijalkakaupoissa tehdyistä ostoksissa ei laskutuslisää veloiteta. Kauppiasta ei myöskään veloiteta asiakaspalautuksista 45 vrk sisällä. Jousto kuittaa kauppiaan palautusilmoituksen perusteella siihen asti kuluttajalle kertyneet laskutus- ja korkokulut. Jousto on siis yksi hyvä syy tulla kauppaasi ostoksille.

Jousto on helposti käytössäsi vaikka heti. Ja tukenasi aina.

Jouston saat kauppaasi täyttämällä sähköisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen palauduttua lähetämme sinulle tunnukset, joilla saat aktivoitua palvelun käyttöösi. Lisätietoja palvelun käyttöönottamisesta saat sähköpostitse myynti@jousto.com tai soittamalla suoraan myyntipäälliköille. Jouston asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21 numerossa 0800 186 186 (pvm/mpm) ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com. Avustamme mielellämme myös teknisissä kysymyksissä.

Jousto on osa Aurajoki Nordic Oy:tä.

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Aurajoki Nordic Oy -konserni on osa amerikkalaista Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelumme, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.